OnePlus lansează ROM-ul stock Android 4.4.4 oficial pentru OnePlus One

1.179 ori
<b>OnePlus lansează ROM-ul stock Android 4.4.4 oficial pentru OnePlus One</b>După cum probabil știți deja, avem în teste un telefon OnePlus One, pe care am reușit să îl cumpărăm din China. El vine cu CyanogenMod 11S preinstalat în cazul nostru, dar cei care vor o experiență stock, pot instala un ROM oficial începând...

După cum probabil știți deja, avem în teste un telefon OnePlus One, pe care am reușit să îl cumpărăm din China. El vine cu CyanogenMod 11S preinstalat în cazul nostru, dar cei care vor o experiență stock, pot instala un ROM oficial începând de azi.

Cei de la OnePlus au lansat un ROM stock Android 4.4.4 pentru acest telefon, oferind experienta unui handset Nexus, dacă pot spune așa. Unele modele OnePlus One se livrează cu Color OS, altele cu CyanogenMod, în funcție de versiunea achiziționată, dar acum ambele pot beneficia de Android 4.4.4 în varianta nealterată. Pentru a putea folosi acest software trebuie să descărcați un fișier .ZIP de aici și să îl plasați într-un folder la îndemână pe telefon.

Apoi trebuie să deblocați bootloaderul și să începeți un custom recovery, apoi reboot în mod recovery. Urmează ștergerea memoriei terminalului, flashingul acelui .zip, flashing pentru Gapps (descărcat aici) și rebootare. Voila! Veți avea un OnePlus One cu Android 4.4.4 stock și acest procedeu nu anulează garanția, dar că de obicei există riscul de bricking. Găsiți mai multe instrucțiuni aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×