OnePlus One în versiunea cu CyanogenOS, va primi actualizarea la Android 6.0 în primul trimestru din 2016

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 508 ori
<b>OnePlus One în versiunea cu CyanogenOS, va primi actualizarea la Android 6.0 în primul trimestru din 2016</b>Un nou anunț publicat astăzi pe forumurile OnePlus, este și cel care face referire la planurile de update pentru smartphone-urile din portofoliul companiei chineze. Pentru &icirc;nceput ni se dezvăluie că modelul OnePlus One &icirc;n versiunea cu...

Un nou anunț publicat astăzi pe forumurile OnePlus, este și cel care face referire la planurile de update pentru smartphone-urile din portofoliul companiei chineze. Pentru început ni se dezvăluie că modelul OnePlus One în versiunea cu Cyanogen OS va primi actualizarea la Android 6.0 în primul trimestru din 2016.

De asemenea, tot la începutul anului viitor va fi distribuit și pachetul software cu update-ul destinat lui OnePlus 2, un terminal ce a primit de curând o recenzie detaliată aici la Mobilissimo. Potrivit companiei, actualizarea destinată acestui model va include și API-ul standard din Marshmallow pentru scanner-ul de amprente.

Nu în ultimul rând, se pare că există și planuri de update pentru OnePlus X, device recent lansat ce sosește cu display Full HD de 5 inch, procesor quad-core Snapdragon 801, și cu 3 GB memorie RAM la pachet.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×