BlackBerry vine în ajutorul dezvoltatorilor, cu un emulator special pregătit pentru smartphone-ul Priv

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 681 ori
<b>BlackBerry vine în ajutorul dezvoltatorilor, cu un emulator special pregătit pentru smartphone-ul Priv</b>De c&acirc;teva zile, BlackBerry Priv, primul smartphone cu Android al companiei canadiene, a &icirc;nceput a-și face apariția &icirc;n stocurile a numeroase magazine la nivel global, ba chiar și la noi pe plan local la QuickMobile. Iar astăzi, aflăm...

De câteva zile, BlackBerry Priv, primul smartphone cu Android al companiei canadiene, a început a-și face apariția în stocurile a numeroase magazine la nivel global, ba chiar și la noi pe plan local la QuickMobile. Iar astăzi, aflăm că BlackBerry tocmai ce a dezvăluit un emulator pentru acest slider.

Emulatorul în cauză sosește desigur în ajutorul dezvoltatorilor de aplicații ce urmează a lansa noi titluri speciale pentru acest model. Remarcăm că programul include și tastatura qwerty a lui BlackBerry Priv, mecanism ce ar putea fi utilizat de către dezvoltatori pentru o serie de aplicații mai interesante.

După cum știți, tastatura lui Priv poate fi utilizată și pe post de trackpad. Ținând cont de acest feature, ne-am putea aștepta în viitor și la unele jocuri în care personajul principal să fie controlat prin gesturile realizate pe tastatură.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×