BlackBerry vine în ajutorul dezvoltatorilor, cu un emulator special pregătit pentru smartphone-ul Priv

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 676 ori
<b>BlackBerry vine în ajutorul dezvoltatorilor, cu un emulator special pregătit pentru smartphone-ul Priv</b>De c&acirc;teva zile, BlackBerry Priv, primul smartphone cu Android al companiei canadiene, a &icirc;nceput a-și face apariția &icirc;n stocurile a numeroase magazine la nivel global, ba chiar și la noi pe plan local la QuickMobile. Iar astăzi, aflăm...

De câteva zile, BlackBerry Priv, primul smartphone cu Android al companiei canadiene, a început a-și face apariția în stocurile a numeroase magazine la nivel global, ba chiar și la noi pe plan local la QuickMobile. Iar astăzi, aflăm că BlackBerry tocmai ce a dezvăluit un emulator pentru acest slider.

Emulatorul în cauză sosește desigur în ajutorul dezvoltatorilor de aplicații ce urmează a lansa noi titluri speciale pentru acest model. Remarcăm că programul include și tastatura qwerty a lui BlackBerry Priv, mecanism ce ar putea fi utilizat de către dezvoltatori pentru o serie de aplicații mai interesante.

După cum știți, tastatura lui Priv poate fi utilizată și pe post de trackpad. Ținând cont de acest feature, ne-am putea aștepta în viitor și la unele jocuri în care personajul principal să fie controlat prin gesturile realizate pe tastatură.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×