OnePlus One primește începând de astăzi actualizarea la Cyanogen OS 12.1 via OTA; update bazat pe Android 5.1.1

1.416 ori
<b>OnePlus One primește începând de astăzi actualizarea la Cyanogen OS 12.1 via OTA; update bazat pe Android 5.1.1</b>Deși cei de la Cyanogen nu mai au un parteneriat &icirc;ncheiat cu OnePlus, iată că suportul software continuă pentru terminalele produse de către chinezi. Aflăm că &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi, utilizatorii de OnePlus One pot face update-ul la...

Deși cei de la Cyanogen nu mai au un parteneriat încheiat cu OnePlus, iată că suportul software continuă pentru terminalele produse de către chinezi. Aflăm că începând de astăzi, utilizatorii de OnePlus One pot face update-ul la Cyanogen OS 12.1, pachet software bazat pe Android 5.1.1 Lollipop.

Potrivit informațiilor din presă, acest update va ajunge momentan doar pe 2% dintre telefoanele OnePlus One disponibile pe piață, urmând ca mai apoi să fie actualizate și cele rămase (deținem un OPO, dar acesta încă nu a primit actualizarea). Printre modificările aduse de noul update se numără în principal schimbări pe partea de securitate, fiind rezolvate unele probleme.

În cazul în care doriți să faceți actualizare manual, arhiva poate fi descărcată de aici - pachet de 645 Mb. Din câte am aflat prin intermediul celor care au făcut update-ul deja, procesul va dura în jur de 20 minute, motiv pentru care va trebui ca bateria device-ului să fie încărcată complet înainte.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×