OnePlus 6 va avea o funcţie de camuflare a decupajului din ecran similară cu cea de pe LG G7

900 ori
<b>OnePlus 6 va avea o funcţie de camuflare a decupajului din ecran similară cu cea de pe LG G7</b>O altă veste pe care o aflăm astăzi despre smartphone-ul OnePlus 6 este aceea că telefonul va oferi și o funcție de camuflare a decupajului din ecran, feature pe care și LG G7 îl va oferi la pachet. Astfel, cei care nu apreciază acest element

OnePlus iarăşi se ia de mână cu LG în navigarea inevitabilă spre trendul bretonului. Săptămâna trecută ambele companii făceau boacăne în social media, părând nesigure dacă să pună bretonul pe flagship-uri sau nu. Acum OnePlus a decis să ofere posibilitatea de a camufla decupajul printr-o funcţie software.

Fix asta aflam că face LG pe flagship-ul LG G7 ThinQ la mijlocul lunii trecute. Acum OnePlus 6 se pare că va primi o funcţie de gen, care întunecă porţiunile din ecran ce flanchează bretonul pentru a îl ascunde mai bine. Decizia ar fi fost luată după reacţia negativă a fanilor OnePlus săptămâna trecută, când Carl Pei, cofondatorul companiei îi îndemna pe toţi să înveţe să iubească bretonul. Ulterior și-a șters acel tweet, asa cum si LG a șters threadul Reddit despre decupajul de pe G7.

De remarcat că şi Huawei are o funcţie de gen pe telefoanele P20, deci nici LG şi nici OnePlus nu au inventat asta. Ce e interesant e că OnePlus 6 va veni din cutie fără acea funcţie şi o va primi cu o actualizare ulterioară, ceea ce arată că opţiunea e făcută rapid, pe genunchi. De obicei OnePlus îşi lansează flagship-urile în iunie, dar având în vedere cantitatea de teasere şi scăpări din ultima vreme, nu cred că ne prinde 1 mai fără telefonul lansat.

Acum rămâne de văzut dacă porţiunile de ecran de lângă decupaj devin complet negre sau dacă vor mai afişa şi simboluri pe fundal negru. Un ecran OLED ar ajuta la camuflare cu siguranţă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×