O nouă sursă din India are detalii despre prețul lui OnePlus 6; Iată ce variante vor fi disponibile

1.881 ori
<b>O nouă sursă din India are detalii despre prețul lui OnePlus 6; Iată ce variante vor fi disponibile</b>Acum că data lansării lui OnePlus 6 a fost dezvăluită, mai rămân doar câteva detalii de aflat, prețul fiind pe această listă. Astăzi o nouă sursă din India, una de încredere aparent, are informații despre acest aspect. Descoperim că vor exista

Pentru că data lansării lui OnePlus 6 a fost confirmată la nivel oficial, ne mai interesează doar un aspect acum, acela al prețului de comercializare pentru viitorul flagship. Spre norocul nostru o nouă sursă din India, una de încredere care și anul trecut ar fi dezvăluit prețul real al lui OnePlus 5, vine să aducă informații despre sumele la care flagship-ul cu decupaj în ecran va fi comercializat din mai.

OnePlus 6 pret

După cum se menționează aici, OnePlus 6 în varianta cu 64 GB de stocare și 6 GB RAM va fi vândută pentru 36.999 rupii ~ aproximativ 555 dolari, în vreme ce modelul cu 8 GB RAM și 128 GB de stocare flash va avea un preț de 39.999 rupii, adică aproximativ 600 dolari. Aceste prețuri vor fi aplicate și pe plan european, numai că în moneda euro.

Există și posibilitatea lansării unei variante cu 256 GB de stocare flash și pe seama informațiilor anterior dezvăluite, telefonul este așteptat cu ecran AMOLED FHD+ de 6.2 inch, cu baterie de 3450 mAh, procesor Snapdragon 845 și cu o cameră duală de 16 mpx (deschidere f/1.7) + 20 megapixeli (deschidere f/2.0).

Se vorbește și despre o ediție specială Avengers, dar mai multe aflăm pe 16 mai când este programată lansarea. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×