Motorola Moto E5 Plus apare în randări noi; Ar putea debuta oficial în această săptămână

992 ori
<b>Motorola Moto E5 Plus apare în randări noi; Ar putea debuta oficial în această săptămână</b>În această săptămână pe data de 19 aprilie cei de la Motorola au programat un eveniment de presă în Brazilia, acolo unde ar putea prezenta numeroase terminale mobile. Se așteaptă ca aici să apară și modelul Motorola Moto E5 Plus

Cei de la Motorola pregătesc un eveniment important în această săptămână, unul asociat lansării de noi terminale mobile. Conferința este programată pentru data de 19 aprilie în Brazilia, acolo unde am putea vedea prezentată atât seria Moto G6 (G6, G6 Plus, G6 Play), cât și gama de smartphone-uri numită Moto E5 și compusă din modelul standard E5 și varianta mai atractivă Motorola Moto E5 Plus.

Moto E5 Plus

Acest din urmă device își face apariția chiar astăzi într-o serie de randări noi ce dezvăluie faptul că la debut vor exista două variante de culoare: negru, respectiv auriu. Imaginile reconfirmă design-ul pe care l-am mai văzut anterior și după cum am descoperit, în partea din spate va exista doar o singură cameră foto și nu două după cum se credea inițial.

Motorola include în modulul camerei foto și un element circular secundar unde se află doar telemetru laser, nu un alt senzor. Ca dotări, acest smartphone va opta pentru un ecran de 5.8 inch cu aspect 18:9, pentru un procesor Snapdragon cu 4 nuclee și pentru 3 GB RAM + 32 sau 64 GB de stocare flash. Va rula Oreo din fabrică și scanner-ul de amprente ar putea fi camuflat în logo-ul din spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×