Primul telefon BlackBerry cu Android (Prague) ar putea sosi în luna august

1.158 ori
<b>Primul telefon BlackBerry cu Android (Prague) ar putea sosi în luna august</b>&Icirc;n ultima vreme au circulat destul de mult zvonuri legate despre soarta BlackBerry, dar şi despre planurile de viitor ale canadienilor. Ele par a include un smartphone cu Android la bord, care ar urma să sosească &icirc;n august. &nbsp; Iniţial...

În ultima vreme au circulat destul de mult zvonuri legate despre soarta BlackBerry, dar şi despre planurile de viitor ale canadienilor. Ele par a include un smartphone cu Android la bord, care ar urma să sosească în august.

Iniţial s-a vorbit despre sliderul Venice, cel prezentat pe fugă la MWC 2015, în mâna unui oficial BB. El ar fi urmat să debuteze în noiembrie, cu Android la bord, dar până la urmă va sosi tot cu BlackBerry OS. În schimb, ni se pregăteşte un aşa numit model Prague, care va sosi la finalul acestei veri cu platformă mobilă Google inclusă.

Nu vă aşteptaţi la dotări high end, ci la un model destinat pieţelor emergente, cu specificaţii modeste. Va fi un terminall all touch, cu un format ce aduce cu al lui BlackBerry Z3, se pare. Evident, nici una dintre informaţii nu a fost confirmată de către compania canadiană, deci privim totul cu precauţie maximă. Cum vă suna ideea unui BlackBerry low end pentru mase?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×