HTC One M9 Plus va sosi pe piața din Europa în cursul lunii iulie

1.466 ori
<b>HTC One M9 Plus va sosi pe piața din Europa în cursul lunii iulie</b>Deși &icirc;n luna martie a acestui an, taiwanezii de la HTC anunțau cu fast lansarea lui One M9, flagship-ul pe 2015, la scurt timp &icirc;n țara de origine debuta și o variantă superioară a sa denumită M9 Plus. Prin intermediul unor informații...

Deși în luna martie a acestui an, taiwanezii de la HTC anunțau cu fast lansarea lui One M9, flagship-ul pe 2015, la scurt timp în țara de origine debuta și o variantă superioară a sa denumită M9 Plus. Prin intermediul unor informații primite direct de la un insider, aflați că M9+ va debuta oficial și pe piața din Europa chiar luna viitoare.

Spre deosebire de modelul standard, M9 Plus adoptă un display Quad HD de 5.2 inch, cât și un procesor octa-core Mediatek MT6795T, chip ce a fost ales în detrimentul lui Snapdragon 810. De asemenea, la interior avem 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și un slot pentru carduri microSD.

Vom primi o cameră foto principală de 20 megapixeli însoțită de bliț dual-LED și de un senzor secundar pentru captura în adâncime, un senzor selfie de 4 megapixeli și celebrele difuzoare stereo BoomSound. O altă noutate adusă de acest model este scannerul de amprente integrat într-un buton home.

În acest moment, HTC vinde acest produs pe piața din Taiwan pentru 790 euro, sumă ce s-ar traduce în aproximativ 3.545 lei. Veți considera o eventuală achiziție a acestui terminal odată ce ajunge pe plan local?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×