OnePlus și-ar putea lansa primul smartphone 5G în primăvară; Luna mai ar putea fi luna debutului

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 377 ori
<b>OnePlus și-ar putea lansa primul smartphone 5G în primăvară; Luna mai ar putea fi luna debutului</b>La doar o zi distanță de la debutul lui OnePlus 6T McLaren Edition, un smartphone deosebit cu 10 GB RAM și încărcare rapidă la 30W iată că aflăm și detalii despre planurile companiei chineze referitoare la telefonul 5G pregătit. Până acum s-a

La doar o zi distanță de la debutul lui OnePlus 6T McLaren Edition, un smartphone deosebit cu 10 GB RAM și încărcare rapidă la 30W iată că aflăm și detalii despre planurile companiei chineze referitoare la telefonul 5G pregătit. Până acum s-a vehiculat că acest telefon va face parte dintr-o gamă completă nouă, urmând a avea un design diferit și a se vinde la o sumă cu până la 200 - 300 euro mai mare decât un actual terminal din portofoliu.

Astăzi pe seama unei discuții purtate de CNET cu CEO-ul companiei, Pete Lau, aflăm că lansarea primului smartphone 5G din portofoliu ar putea avea loc în primăvară. Sunt șanse ca debutul să aibă loc în luna mai și aflăm totodată pe această cale că firma chineză nu se așteaptă la vânzări uriașe pentru acest model.

Cel mai probabil prețul va reprezenta marea problemă a device-ului, un factor ce îi va reține pe consumatori să achiziționeze un asemenea model 5G. În momentul de față cel mai scump telefon OnePlus este varianta McLaren lansată ieri ce se vinde pentru 699 euro pe plan european.

O creștere la 899 - 999 euro pentru smartphone-ul 5G semnat OnePlus nu va atrage decât critici din partea fanilor, asta pentru că la origini OnePlus s-a remarcat prin prețurile accesibile practicate pentru telefoane, la un moment având chiar parte de modele flagship-killer. Acum încetul cu încetul sumele devin unele premium.

Cât despre OnePlus 7, ne putem aștepta ca acesta să ajungă la un preț de 579 euro în varianta de bază - fiind remarcat an de an un adaos practicat de companie pentru noile telefoane aduse pe piață.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×