CEO-ul Google a trebuit să reamintească Congresului SUA că Google nu produce iPhone-uri

1.602 ori
<b>CEO-ul Google a trebuit să reamintească Congresului SUA că Google nu produce iPhone-uri</b>E știut faptul că politicienii americani, deputați și congressmeni nu prea le au cu tehnologia. Am văzut asta cel mai bine în cadrul audierilor lui Mark Zuckerberg la început de an. Acum aceiași membri ai Congresului și-au dat în petec, de această

E știut faptul că politicienii americani, deputați și congressmeni nu prea le au cu tehnologia. Am văzut asta cel mai bine în cadrul audierilor lui Mark Zuckerberg la început de an. Acum aceiași membri ai Congresului și-au dat în petec, de această dată cu Google.

CEO-ul Google, Sundar Pichai a fost audiat la Comitetul Judiciar al SUA în ultimele 24 de ore. Republicaul Steve King l-a pus pe Pichai să îi explice de ce iPhone-ul fiicei sale se comportă ciudat, în ceea ce îmi imaginez că a fost o discuție foarte cringe.

Iată cum a sunat întrebarea:

Am o nepoată de 7 ani, care și-a folosit telefonul în timpul alegerilor și în vreme ce se juca un joculeț, unul de copii a văzut pe ecran o poză cu bunicul său. Și nu am de gând să va spun în public ce fel de limbaj era folosit în jurul pozei, dar va întreb: cum apare asta pe iPhone-ul unei fete de 7 ani, care joacă un joc.

Pichai a răspuns stânjenit că "iPhone-ul e produs de altă companie". Oficialul nu s-a lăsat și a spus că la fel de bine putea fi și Android și că problema ar fi fost la fel de gravă. Pichai a revenit, afirmând că va da o replică mai competentă atunci când va avea toate datele.

O aplicație dubioasă ar putea fi de vină sau un "notification card despre o știre". În timpul campaniei electorale și alegerilor se întâmplă des așa ceva în SUA. E greu ca Google să facă totuși pe niznaiul când vine vorba de lucruri de gen, ei afișând reclame electorale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×