OnePlus ar putea lansa primul său telefon 5G pe 15 ianuarie 2019; Iată un indiciu

1.430 ori
<b>OnePlus ar putea lansa primul său telefon 5G pe 15 ianuarie 2019; Iată un indiciu</b>Dacă recent am aflat ceva teorii şi speculaţii legate de lansarea lui OnePlus 6T, acum descoperim şi când ar putea sosi primul telefon 5G de la OnePlus. E vorba despre un teaser pe Weibo, care pare să indice ceva special pregătit pentru dată de..

Dacă recent am aflat ceva teorii şi speculaţii legate de lansarea lui OnePlus 6T, acum descoperim şi când ar putea sosi primul telefon 5G de la OnePlus. E vorba despre un teaser pe Weibo, care pare să indice ceva special pregătit pentru dată de 15 ianuarie.

Postarea de pe Weibo e făcută chiar de către contul OnePlus şi prezintă un smartphone cu data de 15 marcată în calendar. Ştiam deja că primele telefoane 5G îşi vor face apariţia în 2019, dar mai degrabă în partea a doua a anului şi nu în prima. Încă nu e clar dacă modelul pregătit pentru debut în ianuarie este OnePlus 6T sau vreun alt telefon de generaţie viitoare, eventual OnePlus 7.

OnePlus ar putea lansa primul său telefon 5G pe 15 ianuarie 2019; Iată un indiciu

E drept că acea dată ar putea fi orice, de la o aniversare la o lansare de căşti, tableta, consola de gaming sau orice altceva va trece prin cap. Ce e drept OnePlus a declarat recent că lucrează la produse cu tehnologie 5G, deci lucrurile au sens. La ultima strigare, OnePlus 6T era gata de debut prin noiembrie în acest an, dar nimic nu e bătut în cuie. Se discută despre deschiderea unui magazin OnePlus la Paris care să marcheze inaugurarea telefonului.

Teoretic ar fi un device înrudit cu Oppo R17 sau Oppo R17 Pro, deci nu excludem o cameră tripla inclusă la bord.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×