OnePlus stârneşte cuibul cu viespi întrebând lumea ce aprecieaza la OnePlus 6; Trolli în acţiune, legat de lipsa de jack audio pe OnePlus 6T!

4.182 ori
<b>OnePlus stârneşte cuibul cu viespi întrebând lumea ce aprecieaza la OnePlus 6; Trolli în acţiune, legat de lipsa de jack audio pe OnePlus 6T!</b>Înaintea lansării flagship-ului OnePlus 6T, compania chineză mai face o gafă publică chiar pe Twitter acolo unde decide să întrebe fanii care este cea mai apreciată dotare de pe actualul OnePlus 6. Totul începe bine până în momentul în care vedem

De parcă OnePlus nu ar fi destul de pățită cu bâlbe în social media, compania chineză a deschis mai nou uşa trollilor. OnePlus a postat pe Twitter o întrebare legată de funcţiile cele mai apreciate ale lui OnePlus 6. Ce a urmat aflaţi mai jos.

Totul începe cu afirmaţia laudativă "Construim telefoane pe care oamenii apreciază să le folosească". Apoi OnePlus întreabă "care e funcţia ta preferată de pe OnePlus 6?". Iniţial utilizatorii binevoitori menţionau diferite lucruri pozitive, precum camera de calitate, ecranul luminos sau performanța foarte bună. Apoi a început efectiv o ploaie de trolli care tot insistau pe jackul audio şi criticau OnePlus că va renunţa la el pe modelul OnePlus 6T.

I-au numit "monştri" pe cei de la OnePlus, au făcut meme-uri haioase cu "Jack" din Titanic care se îneacă (Bring Back Jack/apropo de jack audio) şi chiar au acuzat OnePlus că a copiat Apple prin renunţarea la jack audio. Unii pur şi simplu s-au declarat mulţumiţi că "mai au rinichi", aluzie la preţul mare al modelelor iPhone XS şi Galaxy Note 9.

Nici măcar nu e prima oară când OnePlus dă greş cu o postare de gen, ei sondând publicul la un moment dat cu privire la adoptarea de OxygenOS sau Android pur. Grosul răspunsurilor nu a fost chiar flatant pentru companie. Iar aceeaşi companie a avut probleme cu campanii misogine şi în general a avut o comunicare nu chiar coerentă cu fanii. Asta deşi au un Forum foarte bine întreţinut.

Cine vrea mostre de trolling ca la carte le găseşte aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×