OnePlus lucrează la o nouă versiune de OxygenOS, care ar trebui să ajungă şi pe OnePlus 6; Iată capturi de ecran

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 3.030 ori
<b>OnePlus lucrează la o nouă versiune de OxygenOS, care ar trebui să ajungă şi pe OnePlus 6; Iată capturi de ecran</b>Descoperim astăzi faptul că cei de la OnePlus au început lucrul la o nouă versiune de OxygenOS, release care cu siguranță va ajunge și pe flagship-ul actual al companiei, adică OnePlus 6. Pe seama capturilor de ecran pe care le putem vedea aici

OnePlus a început deja să lucreze la o nouă versiune de OxygenOS şi deşi nu a făcut precizări oficiale, bănuiesc că este bazată pe Android 9.0 Pie. Ce ştim sigur e că va sosi pe OnePlus 6 şi că ar putea fi inaugurată de OnePlus 6T. Avem mai jos detalii despre schimbări.

OxygenOS

Deja s-au făcut teste beta în rândul utilizatorilor, care au răspuns pozitiv la schimbările vizuale. Se pare că 80% dintre utilizatori au preferat noul design. Noul OxygenOS se află în Open Beta pe OnePlus 5 şi OnePlus 5T deocamdată. Detaliile au început să apară pe forumul dedicat OnePlus. Şeful Operations de la OxygenOS, Gary C a afirmat că e nevoie de un design nou şi că echipa sa a pornit de la zero, nu de la vreun template.

OxygenOS

Au fost realizate multiple sondaje pentru a ajunge la noul format, toate pentru a afla ce doresc de fapt utilizatorii. La final a fost ales un design minimalist, pentru a reduce încărcarea de pe ecran. Interfaţa înclină spre naturaleţe, mai degrabă decât spre factorul cool. Ideea de "Bold and Clean" domină noul UI, cu o scalare pragmatică şi mult text îngroşat, cum am văzut în iOS 11.

Iconurile sunt mai mari, meniurile au ferestre mai aerisite şi mai largi, iar interacţiunea se face mai comod. Butoanele din interfaţă şi diferitele secţiuni sunt acum abstracte şi străbătute de linii. Încă nu avem detalii despre când va sosi noul UI pe OnePlus 6, dar s-a garantat că telefonul va fi suportat din primele momente ale release-ului. Încă nu ştim dacă se află şi Android 9.0 la baza acestui release.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×