OnePlus şi Google colaborează pentru realizarea unui joc, prin care va fi promovat OnePlus 6T

909 ori
<b>OnePlus şi Google colaborează pentru realizarea unui joc, prin care va fi promovat OnePlus 6T</b>Descoperim astăzi faptul că cei de la OnePlus lucrează în parteneriat cu Google la dezvoltarea unui joc, titlu ce va fi folosit pentru promovarea smartphone-lui OnePlus 6T. Din informațiile dezvăluite în mediul online se pare că acest joc va fi unul

Se pare că exemplul dat de lansarea lui Galaxy Note 9 cu exclusivitatea Fortnite va fi urmat şi de alte companii. Mai nou OnePlus şi Google lucrează la un joc ce urmează să fie lansat în curând pentru a promova Oneplus 6T.

Titlul se numeşte Crackables şi va debuta pe 18 septembrie. Cei care îl vor termina vor afla în exclusivitate extra detalii despre OnePlus 6T. Din păcate nu avem detalii despre joc şi dacă ar fi să ghicesc, aş spune că e vreun puzzle sau ceva light în orice caz, nu vreun PUBG. Se pare că marii câştigători şi cei cu scoruri uriaşe pot chiar să câştige accesorii OnePlus sau chiar telefoane.

Pentru a avea acces la joc trebuie să intraţi pe crakables.oneplus.com, dar se va activa doar pe 18 septembrie. Din moment ce şi Google e implicată, ceva îmi spune că am putea asista la o iniţiativă AR, care te va face să fugăreşti indicii prin oraş, cum fugăreai Pokemoni acum 2 ani. OnePlus nu e deloc străină de hype şi de mişcări de a aduna comunitatea în jurul lansării unui produs. Câteva terminale OnePlus au debutat cu transmisii în VR şi cu zeci de mii de oameni primind căşti pentru a le urmări ca şi cum ar fi în sală.  

Să vedem ce au pregătit acum chinezii. Parteneriatul cu Google ar putea fi începutul a ceva interesant, care ar putea culmina cu modele Android One pe viitor şi poate într-o bună zi şi... un Pixel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×