Vânzările lui Apple Watch Series 4 ar fi chiar mai bune decât credeam

Autor:  | Publicat în:  Apple 683 ori
<b>Vânzările lui Apple Watch Series 4 ar fi chiar mai bune decât credeam</b>Celebrul analist chinez Ming-Chi Kuo revine astăzi cu o estimare a vânzărilor lui Apple Watch Series 4, produs care se bucură de aprecierea publicului în momentul de față grație upgrade-urilor notabile aduse la bord. Cel mai interesant aspect este

Aflam încă de săptămâna trecută că Apple Watch Series 4 este un hit şi că precomenzile sale au fost surprinzător de mari, peste aşteptări chiar. Azi descoperim că analistul Ming Chi Kuo şi-ar fi crescut chiar estimările cu privire la produs.

Iniţial celebrul analist estimase că firma de 1 trilion de dolari va livra 18 milioane de unităţi Apple Watch pe parcursul întregului an 2018. Noul Series 4 ar reprezenta în jur de 55% din acele vânzări. Acum Kuo şi-a crescut aşteptările şi se aşteaptă ca Apple să încheie anul cu 19.5 milioane de unităţi Apple Watch livrate. Motivele pentru care publicul este atât de încântat includ atât ecranul mai mare, cât şi funcţiile revoluţionare, precum EKG.

Din păcate producătorul Quanta este deja la capacitate maximă şi în perioada următoare am putea vedea o epuizare de stoc. Deja începând din decembrie-ianuarie am putea să găsim tot mai rar acest produs. Prima creştere de producţie se va simţi din noiembrie, când intră în acţiune şi Compal. Apple Watch se apropie de 20 de milioane de unităţi pe an, iar în trimestrul încheiat în decembrie 2018 segmentul purtabilelor ar urma să explodeze.

Rămâne de văzut cum raportează Apple veniturile pe trimestrul fiscal întâi al anului 2019. Până acum, deşi produsele purtabile aduceau milioane bune de dolari, Apple Watch-ul era trecut la "Altele" când veneau cifrele trimestriale. Pe viitor am putea vedea Apple Watch primind o categorie separată, ca iPad şi iPhone.

Personal sunt curios să văd cazuri în care EKG-ul a salvat vieţi sau a ajutat persoane care au căzut, mai degrabă decât cifre seci de vânzări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×