OnePlus Two va fi amânat până În trimestrul 3 al anului 2015

618 ori
<b>OnePlus Two va fi amânat până În trimestrul 3 al anului 2015</b>OnePlus One a fost una dintre surprizele anului 2014, fiind văzut de mulți drept telefonul anului trecut. De aceea, succesorul său stârnește mult interes și este așteptat cu nerăbdare. Ei bine, azi aflăm că el a fost amânat. &nbsp; Auzisem o...

OnePlus One a fost una dintre surprizele anului 2014, fiind văzut de mulți drept telefonul anului trecut. De aceea, succesorul său stârnește mult interes și este așteptat cu nerăbdare. Ei bine, azi aflăm că el a fost amânat.

Auzisem o teorie de acest gen încă de când se vehiculau zvonuri că Snapdragon 810 și problemele sale vor provoca amânări pentru câteva terminale mobile de top. în plus, chiar și oficialii OnePlus declarau în 2014 ca telefonul lor flagship următor va sosi în trimestrul 2 sau 3, deci nici ei nu erau foarte siguri. OnePlus Two va sosi pe undeva prin trimestrul 3, deci aproximativ la toamnă.

încă nu e clar ce nume va avea acest smartphone și există și zvonuri că el nu va sosi cu CyanogenMod la bord. La bord vom avea procesorul 64 bit octa core Snapdragon 810, probabil 3 sau 4 GB RAM și o cameră de 20 megapixeli, posibil cu senzor furnizat de Sony. Prețul acestui model va fi mai mare decât al predecesorului și designul ar putea fi mai atractiv, de vreme ce OnePlus One era destul de masiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×