OnePlus vrea să aducă primul telefon 5G în Europa la anul

765 ori
<b>OnePlus vrea să aducă primul telefon 5G în Europa la anul</b>În cadrul unui eveniment ce a avut loc ieri seară, chinezii de la OnePlus au anunțat și planurile legate de 5G. Astfel descoperim că firma asiatică are în plan lansarea unui prim telefon 5G pe plan european chiar la anul și că în tandem

În ultimele 24 de ore atenţia pasionaţilor de tehnologie a fost orientată spre OnePlus, care a lansat flagshipul său de toamnă, pe OnePlus 6T. În cadrul evenimentului am avut şi o precizare interesantă din partea producătorului chinez, care a ţinut să sublinieze că la anul va sosi în Europa şi un telefon al său 5G.

Ştiam deja că OnePlus lucrează la un handset 5G, iar acum avem şi un timeline. Preşedintele Qualcomm, Cristiano Amon a declarat la conferinţa de debut OnePlus 6T că e foarte încântat că eforturile realizate împreună cu OnePlus vor include telefoane 5G în viitorul foarte apropiat. Şi Pete Lau, CEO OnePlus a menţionat acelaşi lucru, plusând şi cu faptul că OnePlus va lansa un telefon 5G la anul şi că deja colaborează cu operatori din Europa pentru asta.

OnePlus a fost subiect de ştiri săptămâna trecută, când a avut unul dintre primele tweeturi trimise via 5G, dacă nu chiar primul de pe glob. Lau justifică aceasta goană prin faptul că mulţi clienţi le-au solicitat această dotare. Şi asta chiar dacă la nivel comercial nu avem încă reţelele disponibile. Firma chineză vrea să înceapă devreme dezvoltarea de produse aferente pentru a afla mai bine de ce este capabilă noua tehnologie.

Trebuie subliniat şi că pentru început vor coexista terminalele 5G şi cele 4G. OnePlus a făcut paşi mari în acest an, bifând colaborări cu operatori ca Verizon, T-Mobile sau Vodafone pentru a ajunge în teritorii vestice, cu abonamente şi programe buy back.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×