ZTE Nubia Z9 primește o ediție exclusivistă, cu ocazia aniversării a 3 ani de la introducerea brandului Nubia pe piață

792 ori
<b>ZTE Nubia Z9 primește o ediție exclusivistă, cu ocazia aniversării a 3 ani de la introducerea brandului Nubia pe piață</b>&nbsp; La fel ca multe alte companii de origine chineză, și cei de la ZTE au &icirc;n componență c&acirc;teva sub-branduri, cum este cazul Axon, respectiv Nubia. Cu ocazia aniversării a 3 ani de la introducerea brandului Nubia pe piață, ZTE...

La fel ca multe alte companii de origine chineză, și cei de la ZTE au în componență câteva sub-branduri, cum este cazul Axon, respectiv Nubia. Cu ocazia aniversării a 3 ani de la introducerea brandului Nubia pe piață, ZTE sărbătorește prin lansarea unei ediții exclusiviste a lui Nubia Z9.

Acest smartphone vine cu display Sharp de 5.2 inch (1920 x 1080 pixeli), 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare, și cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810. La pachet se află tehnologia audio Hi-Fi, dar și o cameră foto principală de 16 megapixeli, respectiv un senzor frontal de 8 megapixeli.

ZTE Nubia Z9 primește o ediție exclusivistă, cu ocazia aniversării a 3 ani de la introducerea brandului Nubia pe piață

Pe lângă nuanța aurie a carcasei, noutatea adusă de către această ediție aniversară Nubia Z9, este reprezentată de către capacul spate din piele, material ce îi conferă un look premium. Prețul modelului de față va fi de aproximativ 630 dolari.

ZTE Nubia Z9 primește o ediție exclusivistă

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×