ONKYO Granbeat este un telefon muzical deosebit, realizat în colaborare cu Pioneer şi sosind cu placă audio, amplificatoare acustice

1.603 ori
<b>ONKYO Granbeat este un telefon muzical deosebit, realizat în colaborare cu Pioneer şi sosind cu placă audio, amplificatoare acustice</b>Rar vedem lansate pe piață smartphone-uri muzicale, dar unul de acest tip este ONKYO Granbeat, un telefon chiar deosebit am putea spune. Terminalul de față este realizat în parteneriat cu cei de Pioneer și ca funcții speciale el ne oferă următoarele

Am mai văzut telefoane muzicale până acum, precum cel realizat de expertul în amplificatoare Marshall, dar acum se pare că şi Pioneer se implica în acest segment. Compania a participat la realizarea telefonului ONKYO Granbeat, un model cu multiple sisteme de amplificare şi o placă audio chiar.

ONYKO Granbeat

Prezentat la CES 2017, telefonul tocmai a fost lansat comercial şi costă 730 de euro. Oferă acustica de înaltă rezoluţie şi integrează două DAC-uri şi amplificatoare dedicate, plus două jack-uri audio. Are şi un buton special de volum, amintind de cel de pe sisteme audio sau combine de muzică, eventual cele Pioneer. Dotările sale sunt mai degrabă mid-range, printre ele aflându-se un procesor hexa core Qualcomm Snapdragon 808, ecran de 5 inch Full HD şi 128 GB stocare, plus 3 GB RAM.

ONYKO Granbeat

Primim şi Android 6.0 Marshmallow, două sloturi SIM şi slot microSD. Terminalul dispune şi de o cameră principală de 16 MP, frontală de 8 MP şi baterie de 3000 mAh. Secretul îl reprezintă totuşi DAC-ul dual ESS Sabre şi amplificatorul dual Sabre. Placa audio e împărţită în 3 zone pentru a izola orice influenţă a zgomotului şi a elimina complet degradarea semnalului audio.

Onkyo a pus la bătaie şi un serviciu ce oferă muzica de înaltă rezoluţie şi căşti high end compatibile cu acest model. Aportul Pioneer e important pentru a pune pe harta acest produs, mai ales că Pioneer rămâne un reper în zona de difuzoare pentru automobile şi sisteme audio în general.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×