Flagship-ul Nokia 9 ar urma să fie lansat la sfârșitul lunii iulie pentru suma de 749 euro

1.650 ori
<b>Flagship-ul Nokia 9 ar urma să fie lansat la sfârșitul lunii iulie pentru suma de 749 euro</b>Un nou raport ce poposește astăzi în mediul online ne indică faptul că flagship-ul Nokia 9 ar urma să fie lansat undeva la sfârșitul lunii iulie, sau chiar în august, asta la un preț de aproximativ 749 euro. Din punct de vedere hardware așteptăm să vedem

În acest weekend am aflat că flagship-ul Nokia ce ni se pregătește ar urma să fie exact ce își dorește publicul, un telefon cu Android aproape stock care va primi update-uri constant și rapid. Nu se va face abstract nici de la capitolul performanță, telefonul fiind așteptat cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 la bord și cu un chip de 4 sau 6 GB memorie RAM, asta pentru un sistem de multitasking eficient.

Un raport sosit astăzi din partea celor de la NokiaPowerUser ne dezvăluie câteva detalii picante despre viitorul handset, precum prețul de comercializare și data de lansare. Aparent, telefonul ar urma să fie lansat la sfârșitul lunii iulie, sau chiar în august, suma vehiculată pentru acesta fiind de aproximativ 749 euro pe plan european.

Ca dotări hardware vom mai regăsi aici un display Quad HD de 5.5 inch cu tehnologie OLED, o cameră foto principală de 22 megapixeli certificată Carl Zeiss și un senzor selfie de 12 megapixeli cu focus fix. Din punct de vedere al design-ului nu ar fi exclus să vedem o abordare similară lui LG G6 și Galaxy S8 unde panoul frontal este caracterizat de margini foarte înguste, ba chiar inexistente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×