Openmoko Neo FreeRunner va fi distribuit de catre Koolu

1.205 ori
<b>Openmoko Neo FreeRunner va fi distribuit de catre Koolu</b>Openmoko Neo FreeRunner va fi distribuit de catre Koolu, o companie canadiana care ofera publicului de masa handseturile "open". Interesant este faptul ca Openmoko este un brand respectat pentru calitatile sale, handseturile sale bazate pe Linux sunt...

Openmoko Neo FreeRunner va fi distribuit de catre Koolu, o companie canadiana care ofera publicului de masa handseturile "open". Interesant este faptul ca Openmoko este un brand respectat pentru calitatile sale, handseturile sale bazate pe Linux sunt inovatoare dar... nimeni nu le cumpara.

Pentru a rezolva aceasta problema Koolu doreste sa aduca Neo Freerunner in atentia publicului. Compania este ideala pentru aceasta initiativa, aducand in trecut inovatii atat lui Google Apps, cat si Skype, inovatii care isi vor gasi locul si la Freerunner prin intermediul unor metode netraditionale. Spre exemplu, telefoanele vor fi oferite gratuit developerilor, la schimb cu Google Apps si apoi, odata ce aplicatiile ruleaza, telefonul va fi oferit publicului.

De parca asta n-ar fi fost de ajuns, Koolu doreste sa incorporeze in telefon si o tastatura proiectata cu ajutorul laserului pentru a reduce risipa de materiale si energie. Va fi interesant sa vedem cum evolueaza aceasta poveste, de vreme ce handseturile open source bazate pe Linux devin tot mai promitatoare si suntem siguri ca Google Android nu se va tine departe de aceste produse.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×