Santok SP-500, speakerphone pentru masina ta

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.057 ori
<b>Santok SP-500, speakerphone pentru masina ta</b>Daca erati in cautarea unei solutii Bluetooth pentru masina dumneavoastra, iata un speakerphone handsfree care va va starni cu siguranta interesul, modelul Santok SP-500: Acesta afiseaza ID-ul persoanelor din agenda dumneavoastra de contacte, iar gadgetul...

Daca erati in cautarea unei solutii Bluetooth pentru masina dumneavoastra, iata un speakerphone handsfree care va va starni cu siguranta interesul, modelul Santok SP-500:

Acesta afiseaza ID-ul persoanelor din agenda dumneavoastra de contacte, iar gadgetul soseste cu un display LCD si suport pentru sincronizarea agendei telefonice. Pe lista sa de specificatii se afla un DSP (digital signal processor) care va anula zgomotele de fond si ecourile, pentru o mai mare claritate a sunetului. Difuzorul incorporat este Full Duplex si performant, iar speakerphone-ul soseste cu microfon incorporat fiind compatibil cu toate handseturile Bluetooth.

Santok SP-500 suporta comanda vocala, in cazul apelurilor si a respingerii acestora. Bateria sa Li-Polymer de 650 mAh ofera un timp de convorbire de 8, pana la 10 ore si un timp de standby de 600 de ore si asta cu doar 2-3 ore de incarcare. Aparatul opereaza in frecventa de 2.4 GHz si pe o raza de pana la 10 metri, sosind cu interfata Bluetooth 2.0 si port de incarcare mini USB.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×