iPhone 3G se lanseaza in Romania pe 22 august?

1.831 ori
<b>iPhone 3G se lanseaza in Romania pe 22 august?</b>In ciuda faptului ca Apple are probleme cu aprovizionarea si stocurile, compania a anuntat oficial ca planuieste sa lanseze iPhone 3G si in alte tari incepand cu luna august. Producatorul a afirmat ca noul iPhone va fi lansat in 20 de tari pana in data de...

In ciuda faptului ca Apple are probleme cu aprovizionarea si stocurile, compania a anuntat oficial ca planuieste sa lanseze iPhone 3G si in alte tari incepand cu luna august. Producatorul a afirmat ca noul iPhone va fi lansat in 20 de tari pana in data de 22 august. Exista si surse care afirma ca numarul tarilor este de 22, dar speram ca acele 2 "nesigurante" sa nu includa si Romania.

Anuntul a fost facut in timpul unei conferinte organizate cu ocazia prezentarii rezultatelor financiare ale Apple in cel de-al doilea trimestru al anului. La ora actuala iPhone 3G este deja disponibil in 22 de tari, dupa lansarea din 11 iulie, printre acestea numarandu-se Australia, Hong Kong, Japonia sau Noua Zeelanda. Magazinul online de aplicatii pentru iPhone, App Store a fost de asemenea lansat in aceasta luna si la ora actuala el pune in vanzare sau ofera gratuit peste 900 de aplicatii.

Speram ca Romania sa se numere printre cele 20 de tari care vor "gazdui" handsetul, iar daca nu, asteptarea telefonul va lua oricum sfarsit in 2008, de vreme ce Apple anunta cu o luna in urma ca pana la finalul anului 70 de tari vor beneficia de iPhone 3G. Desi Orange Romania este cel mai probabil operator ales pentru lansarea telefonului, reprezentantii sai au refuzat sa comenteze in legatura cu posibila lansare de luna viitoare, dupa cum ne informeaza Evenimentul Zilei.

Daca vom vedea o lansare in august, o vom sarbatori probabil printr-o "fiesta" demna de 23 august, asta daca romanul a prins cu adevarat gustul produselor Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×