HTC Touch Diamond isi prezinta tastatura virtuala in actiune (video)

1.595 ori
<b>HTC Touch Diamond isi prezinta tastatura virtuala in actiune (video)</b>Ati putut admira cu cateva zile in urma o prezentare video completa a functiilor lui HTC Touch Diamond, cel mai nou smartphone HTC anuntat. Acum, aveti sansa sa-i vedeti tastatura in actiune, dand click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la un...

Ati putut admira cu cateva zile in urma o prezentare video completa a functiilor lui HTC Touch Diamond, cel mai nou smartphone HTC anuntat. Acum, aveti sansa sa-i vedeti tastatura in actiune, dand click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la un clip video de prezentare:

Cei de la Phone Mag prezinta un demo (foarte galagios) al tastaturii si al interfatei de mesagerie SMS. Dupa cum puteti observa, la fiecare apasare a unei taste virtuale, aceasta se mareste, un feature similar cu cel inalnit la tastatura lui iPhone. Exista si un meniu cu simboluri si un pad numeric, iar keyboardul este destul de mare pentru a va permite sa scrieti mesaje si mailuri rapid. Totusi, lucrurile se complica, in cazul documentelor de mari dimensiuni, dar Diamond este mai degraba destinat comunicarii decat redactarii "on the go".

Touch Diamond nu ofera feedback haptic, in ciuda faptului ca acesta este un feature trendy pe numeroase terminale, in special pe cele Motorola. Exista totusi si persoane care nu apreciaza o usoara vibratie drept feedback al fiecarei litere tastate. Revenind la recenzia video, puteti observa ca interfata mesageriei suporta Thread-uri, o imbunatatire majora fata de clasicul sistem de management al SMS-urilor, in special pentru utilizatorii cu memorie de scurta durata.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×