Opera Mini 4, finalizat

4.572 ori
<b>Opera Mini 4, finalizat</b>Dupa unul dintre cele mai lungi programe de testare beta organizate vreodata, Opera Mini 4 este in sfarsit disponibil, dupa cum puteti vedea accesand site-ul mini.opera.com de pe telefonul dumneavoastra. De asemenea site-ul poate fi accesat de pe PC, dar...

Dupa unul dintre cele mai lungi programe de testare beta organizate vreodata, Opera Mini 4 este in sfarsit disponibil, dupa cum puteti vedea accesand site-ul mini.opera.com de pe telefonul dumneavoastra.

De asemenea site-ul poate fi accesat de pe PC, dar la adresa www.operamini.com. Avem de-a face cu un web browser proxy-based care foloseste Java pentru a rula si comprima perfect continuturile web economisind timp si bani. Opera Mini 4 va va oferi sansa de a vizualiza un preview al paginii pe care doriti sa o vizitati pe telefonul mobil, sugerandu-va locurile din care merita sa incepeti sa cititi pagina respectiva.

Browserul va da zoom rapid pe pagina web si se va concentra pe continuturile pe care doriti sa le cititi, usurand astfel navigarea dumneavoastra cu ajutorul terminalului mobil. Opera Mini 4 soseste impreuna cu Opera Link, aplicatie care va va permite sa sincronizati linkurile web (bookmarkurile) de pe telefonul mobil cu cele de pe PC. Ca si in varianta de PC a lui Opera, noua varianta mobila va da sansa utilizatorilor de a-si crea propria cautare Web folosind orice camp de cautare de pe Internet. Pur si simplu veti da click pe campul de cautare care va intereseaza si apoi veti crea o cautare in meniul dumneavoastra.

Accesati acum site-ul opera mini pentru mai multe detalii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×