Windows Live in sfarsit lansat!

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 982 ori
<b>Windows Live in sfarsit lansat!</b>Windows Live este calea celor de la Microsoft de a dovedi ca au pastrat factorul "cool" intact, adresandu-se astfel unui public tanar si renuntand la titulatura de beta a serviciului. Ieri serviciul a fost in sfarsit lansat in versiunea 1.0 oferind un...

Windows Live este calea celor de la Microsoft de a dovedi ca au pastrat factorul "cool" intact, adresandu-se astfel unui public tanar si renuntand la titulatura de beta a serviciului.

Ieri serviciul a fost in sfarsit lansat in versiunea 1.0 oferind un pachet complet de functii si servicii, printre care Mail (succesorul lui Outlook Express), Messenger (versiunea populara, nu cea inclusa in XP), Photo Gallery (Picassa), Writer (uploader de continuturi pe blog), Toolbar si oferta anti-virus cu numele de OneCare. Cireasa de pe tort este reprezentata de faptul ca Microsoft va creste productivitatea utilizatorilor sai integrand serviciul Live Search in bara de adrese a lui Internet Explorer (in stil Google si Firefox).

Pagina Home va fi evident setata pe MSN.com si spre neplacerea multora serviciul va colecta date de sistem, desi probabil ati dori sa ramaneti anonimi. Cele mai folositoare servicii incluse in Windows Live sunt cu siguranta Messenger si Mail, desi Microsoft mai are de parcurs un drum lung pana la a concura de la egal cu Google. Cel putin la capitolul design, compania intemeiata de Bill Gates sta destul de bine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×