Opera Mini 5 si Opera Mini, disponibile acum in versiunile finale

1.871 ori
<b>Opera Mini 5 si Opera Mini, disponibile acum in versiunile finale</b>Dupa perioade lungi de testare si lansarea in faza beta, Opera Software a anuntat versiunile finale ale browserelor mobile Opera Mini 5 si Opera Mobile 10. Astfel, aproape orice model de telefon mobil va fi capabil sa ofere o experienta de browsing Opera,...

Dupa perioade lungi de testare si lansarea in faza beta, Opera Software a anuntat versiunile finale ale browserelor mobile Opera Mini 5 si Opera Mobile 10. Astfel, aproape orice model de telefon mobil va fi capabil sa ofere o experienta de browsing Opera, cu atuurile vitezei crescute si compresiei de date.

Trebuie doar sa vizitati m.opera.com/ pentru a descarca browserul pe telefon chiar acum. In finalizarea celor 2 produse, Opera Software a luat in calcul cerintele si nevoile celor peste 50 de milioane de utilizatori, adaugand si functii prezente pe browserele desktop. Opera ofera acum o experienta de navigare full web pe orice model de handset, iar compania producatoare se lauda cu cea mai rapida experienta de browsing mobile la ora actuala.

Dupa cum mentionam anterior, Opera Mini foloseste un sistem de comprimare a datelor, pentru a reduce traficul de date cu pana la 90% si a scadea costul abonamentului lunar. Interfata browserelor este una simplista, indiferent de telefonul folosit, iar softurile vin cu functii noi si utile, cum ar fi Speed Dial, tab-uri si Password Manager.

Functia Opera Link permite sincronizarea bookmark-urilor, notitelor si a site-urilor favorite din Speed Dial de pe browserul mobil cu cel de pe PC. Opera Mini 5 este disponibil pe toate telefoanele cu tehnologie Java, BlackBerry-uri, handseturi Android si Windows Mobile (ultimele 2 in varianta beta). Opera Mobile 10 este disponibil pe Windows Mobile si Symbian S60.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×