GPS-ul Smailo HD5, in teste la Mobilissimo (Video)

Autor:  | Publicat în:  GPS 4.410 ori
<b>GPS-ul Smailo HD5, in teste la Mobilissimo (Video)</b>Dupa o perioada in care am avut ocazia sa testam super smartphone-uri ca HTC HD2 sau Nexus One, iata ca a venit randul unui GPS Smailo, modelul HD5 sa ne insoteasca in periplul nostru. Experienta noastra cu acest gadget cu functii navigationale poate fi...

Dupa o perioada in care am avut ocazia sa testam super smartphone-uri ca HTC HD2 sau Nexus One, iata ca a venit randul unui GPS Smailo, modelul HD5 sa ne insoteasca in periplul nostru. Experienta noastra cu acest gadget cu functii navigationale poate fi admirat in urmatorul clip video:

Smailo HD 5.0 Full Europe, pe  numele sau complet, vine cu un design slim si elegant, dar si numeroase functii de top, totul pentru un pret de 649 lei. GPS-ul incorporeaza un ecran plat de 5 inchi si suporta vizualizarea de fotografii si clipuri video, care va vor alunga plictiseala atunci cand sunteti blocati in trafic.

Trebuie sa mentionam ca desi am filmat pe timp de noapte acest demo al noului Smailo, ecranul sau se vede exceptional, iar ziua soarele nu a reprezentat o problema pentru display. Puteti conecta acest gadget via Bluetooth la telefon, GPS-ul putand fi utilizat in loc de car-kit sau casca Bluetooth, pe post de handsfree.

Smailo HD 5

Am trecut in revista si promptetea acestui produs, care a depistat greseala noastra in scrierea adresei cautate (Strada Stelelor), chiar daca mancasem litera "R" de la final. Astfel, softul Mireo viaGPS 3.1 ne-a ghidat catre strada dorita, facand abstractie si de faptul ca am gresit voit directia, intr-un moment dat. Smailo HD5 vine si cu un FM transmitter, care functioneaza OK, dar care ne-a jucat feste in materialul video prezentat mai sus (din cauza frecventei alese neinspirat).

SMAILO HD5

GPS-ul suporta comenzi vocale, playback MP3, este compatibil cu audio book-uri si are un difuzor mai mult decat decent. Puteti achizitiona produsul de pe GPS-Auto.ro, iar mai multe detalii despre el gasiti aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×