Opera Mini, acum si in varianta pentru iPhone, asteapta aprobarea Apple

1.666 ori
<b>Opera Mini, acum si in varianta pentru iPhone, asteapta aprobarea Apple</b>Opera Software a anuntat recent finalizarea browserului Opera Mini, in varianta pentru iPhone si acum ramane doar ca Apple sa aprobe intrarea aplicatiei in App Store. Cel mai rapid browser mobil face primii pasi catre cel mai popular telefon de pe piata,...

Opera Software a anuntat recent finalizarea browserului Opera Mini, in varianta pentru iPhone si acum ramane doar ca Apple sa aprobe intrarea aplicatiei in App Store. Cel mai rapid browser mobil face primii pasi catre cel mai popular telefon de pe piata, dar suntem curiosi daca gigantul din Cupertino se va simti amenintat in ce priveste populeritatea browserului sau, Safari.

Primele recenzii ale lui Opera Mini for iPhone includeau numeroase laude la adresa browserului, referindu-se in special la viteza sa. Astfel, aflam ca Opera Mini incarca paginile web pana la 6 ori mai rapid decat Safari Mobile, iar un alt avantaj al acestui soft este capacitatea sa de a comprima datele cu pana la 90% fata de volumul initial.

Acest proces se realizeaza cu ajutorul tehnologiei de procesare a paginilor utilizata de serverele Opera. Browserul Opera Mini si-a dobandit popularitatea prin faptul ca poate functiona practic pe orice terminal mobil, oferind o experienta de navigare web rapida, user-friendly si generand asfel 50 de milioane de utilizatori in toata lumea.

Opera Mini 5 va fi disponibil in App Store gratuit si puteti sa vedeti browserul in actiune in clipul de mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×