Opera Mobile 9.5, cel mai bun browser de pe telefonul tau?

2.097 ori
<b>Opera Mobile 9.5, cel mai bun browser de pe telefonul tau?</b>Stim cu siguranta ca Opera este cel mai popular si functional browser pentru telefoanele mobile, in special daca vorbim despre versiunea Opera Mini, care ruleaza practic pe "orice". Convingeti-va si de capacitatile lui Opera Mobile 9.5, care ruleaza pe un...

Stim cu siguranta ca Opera este cel mai popular si functional browser pentru telefoanele mobile, in special daca vorbim despre versiunea Opera Mini, care ruleaza practic pe "orice". Convingeti-va si de capacitatile lui Opera Mobile 9.5, care ruleaza pe un HTC Advantage, vazandu-l in actiune intr-un clip video, la care aveti acces dand click pe imaginea urmatoare:

Daca ati crezut ca Opera Mobile 8.65 este browserul ideal pentru smartphone-uri, veti fi surprinsi de cat de bine arata si se misca Opera Mobile 9.5, succesorul sau. Am putea avea de-a face cu cel mai bun browser mobil creat vreodata, cel putin pana la lansarea unui produs Mozilla similar. Un blogger din reteaua ZDNet este fascinat de potentialul noului browser Opera, dupa cum puteti observa din clipul atasat acestui articol, in care specialistul testeaza versiunea 9.5 pe un terminal HTC.

Conform bloggerului de la ZDNet browserul este foarte prietenos si intuitiv, suportand touchscreenul perfect, oferind si suport Flash plus navigare Web la nivel desktop. Versiunea optimizata pentru iPhone a lui Google Reader functioneaza de asemenea excelent pe noul browser, iar comparatia dintre Safari si Opera Mobile este inevitabila la acest nivel. Se pare ca ultimul dintre acestea tinde sa castige duelul, datorita functiei copy/paste, a suportului Flash, a posibilitatii de a salva site-uri offline si de a retine parole.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×