Opera Mobile 9.5 versus browserul lui BlackBerry Storm

1.307 ori
<b>Opera Mobile 9.5 versus browserul lui BlackBerry Storm</b>Pocketnow a realizat un clip video in care compara celebrul browser Opera Mobile 9.5, disponibil pe terminalul HTC Touch Pro cu cel de pe faimosul BlackBerry Storm, castigator fiind declarat primul. De ce? Aflati din clipul de mai jos: &nbsp; &nbsp;...

Pocketnow a realizat un clip video in care compara celebrul browser Opera Mobile 9.5, disponibil pe terminalul HTC Touch Pro cu cel de pe faimosul BlackBerry Storm, castigator fiind declarat primul. De ce? Aflati din clipul de mai jos:

 
Printre plangerile in legatura cu browserul lui BlackBerry Storm se numara randarea de proasta calitate a paginilor, faptul ca touchscreenul nu raspunde mereu la comenzi si lipsa scrollingului tip "flick". Acest din urma defect ne-a facut sa ne gandim la browserele versiunilor "antice" de OS Windows Mobile.

Autorul comparatiei declara ca Windows Mobile dispune la aceasta ora de cea mai buna selectie de browsere suportate, in comparatie cu restul platformelor. Sunteti de acord?
 
Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×