Produse evoMAG.ro

Vizualizeaza imagini de peste 1GB de pe iPhone cu Seadragon Mobile

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.161 ori
<b>Vizualizeaza imagini de peste 1GB de pe iPhone cu Seadragon Mobile</b>Vestea zilei este nu atat ca Microsoft a creat o aplicatie geniala care ruleaza pe iPhone, ci ca ea permite deschiderea fisierelor imagine de peste 1GB. Softul poarta numele de Seadragon Mobile si este disponibil prin Apple App Store gratuit. &nbsp;...

Vestea zilei este nu atat ca Microsoft a creat o aplicatie geniala care ruleaza pe iPhone, ci ca ea permite deschiderea fisierelor imagine de peste 1GB. Softul poarta numele de Seadragon Mobile si este disponibil prin Apple App Store gratuit.

 
Downloadul este rezonabil, softul ocupand doar 1.1 MB, iar aplicatia va permite sa navigati si vizualizati mii de imagini de pe terminalul dumneavoastra, descurcandu-se de minune cu pozele ce au rezolutii enorme. In cadrul lui Seadragon veti descoperi sectiunea Photosynth, care va permite sa explorati colectiile de imagini ale altor utilizatori de pe tot globul.
 
Din meniul principal al variantei lui Seadragon Mobile disponibila pe iPhone veti putea alege diferite optiuni cu privire la continuturile pe care le vizualizati. Spre exemplu, puteti alege din ce domeniu sa fie imaginile vizualizate: Arta, Istorie, Harti, Spatiu, Tehnologie si Web sau Photosynth.
 
Cei de la Intomobile se declara multumiti de optiunile oferite de aceasta aplicatie, care va permite sa dati zoom pe imagini si sa le admirati din orice unghi doriti prin intermediul unui sistem foarte intuitiv. Singura problema ar fi timpii uriasi de incarcare, dar suntem siguri ca Microsoft va rezolva problema odata ce aplicatia este finisata.
 
Sursa: Intomobile.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×