Opera Mobile 9 În curs dezvoltare!

1.249 ori
<b>Opera Mobile 9 În curs dezvoltare!</b>Oslo, Norvegia și Barcelona, Spania &ndash; 12 Februarie 2007 - Opera Software a anunțat astăzi planurile pentru actualizarea navigării web de pe telefonul mobil dezvoltând Opera 9 pentru telefoane mobile în toate platformele importante. Opera 9 a...

Oslo, Norvegia și Barcelona, Spania – 12 Februarie 2007 - Opera Software a anunțat astăzi planurile pentru actualizarea navigării web de pe telefonul mobil dezvoltând Opera 9 pentru telefoane mobile în toate platformele importante. Opera 9 a îmbogățit utilitatea web-ului pe PC cu noi tehnologii, iar acum principalul inovator de browsere va furniza aceeași funcționalitate extraordinară pentru telefoane mobile. Viitoarea ediție Opera Mobile include ultimele funcții de navigare pe PC, cum ar fi Widgets și Intelligent Zoom.

Opera 9 pe telefoane mobile va aduce navigării dimensiuni cu totul noi. Utilizatorii pot alterna modurile pentru a obține o vedere generală sau pentru a pătrunde în conținutul dorit. Utilizatorii au opțiunea de a avea o privire generală asupra paginii Web sau de a adapta pagina la lățimea ecranului. După cum s-a văzut prima dată cu browserul Opera pentru Wii, Intelligent Zoom permite utilizatorilor să mărească imaginea direct într-o zonă selectată.

Widgets va debuta de asemenea pe telefoanele mobile alături de viitoarea ediție Opera Mobile. Aceste mici aplicații Web care se derulează în afara browserului, permit utilizatorilor, producătorilor și operatorilor să creeze și să personalizeze serviciile care derivă din conținutul Web, cum ar fi informațiile legate de vreme și trafic, știri și e-mail. Widgets oferă aplicații Web care sunt accesibile instantaneu de pe telefon fără a fi nevoie a se lansa browserul Web, prezentând utilizatorilor un conținut dinamic și atrăgător.

"Suntem impresionați de experiența în continuă dezvoltare a navigării Web", spune Jon von Tetzchner, CEO, Opera Software. "Introducând Opera 9 pe telefoanele mobile vom prezenta noi capacități în serviciile mobile de Web care vor fi interesant de văzut."

JavaScript de la Opera și motoarele de redare sunt construite pentru viteză în timp ce sunt activate aplicațiile dinamice bazate pe AJAX. Fiind conformă cu standardele, Opera Mobile are suport DOM și poate derula ușor aplicații Web pe telefoanele mobile.

Opera Mobile este momentan livrată în peste 50 de milioane de telefoane mobile de la producători importanți cum ar fi Motorola, Nokia, Samsung și Sony Ericsson. Pentru mai multe informații vizitați: http://www.opera.com/products/mobile/.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×