Tehnologie video flash de la Adobe pentru terminalele mobile

Autor:  | Publicat în:  Software 892 ori
<b>Tehnologie video flash de la Adobe pentru terminalele mobile</b>Adobe Systems planuieste sa lanseze astazi o tehnologie care va revolutia video playerele de pe terminalele mobile. Compania va folosi tehnologia video Flash, aceeasi folosita de YouTube si Google pentru a crea pagini de Internet usor de vizualizat. Prin...

Adobe Systems planuieste sa lanseze astazi o tehnologie care va revolutia video playerele de pe terminalele mobile.

Compania va folosi tehnologia video Flash, aceeasi folosita de YouTube si Google pentru a crea pagini de Internet usor de vizualizat. Prin acest serviciu, Adobe va da sansa utilizatorilor de terminale mobile sa isi transfere filmuletele preferate pe telefoane.

Animatiile vor fi mai usor de vizualizat, iar clipurile se putea accesa mai repede datorita vitezei mai mici de incarcare. In timp ce noul Flash Lite va putea fi folosit impreuna cu Windows Mobile de la Microsoft, dar si cu Symbian acest lucru va fi un motiv in plus de a concura cu firma lui Bill Gates.

In timp ce Adobe face aceasta lansare Microsoft se pregateste sa anunte lansarea unui nou sistem de operare pentru telefoane: Windows Mobile 6.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×