Operatorul britanic EE postează un teaser pentru Galaxy S10, sugerând că lansarea este foarte aproape

3.714 ori
<b>Operatorul britanic EE postează un teaser pentru Galaxy S10, sugerând că lansarea este foarte aproape</b>Știrile asociate lui Samsung Galaxy S10 sunt deja la ordinea zilei și pe lângă leak-uri, randări și speculații, iată că astăzi primim și ceva mai special. Direct din partea operatorului britanic EE sosește acum un prim teaser oficial pentru noua generație

Știrile asociate lui Samsung Galaxy S10 sunt deja la ordinea zilei și pe lângă leak-uri, randări și speculații, iată că astăzi primim și ceva mai special. Direct din partea operatorului britanic EE sosește acum un prim teaser oficial pentru noua generație Galaxy S10, modalitate prin care doritorii sunt invitați să se înscrie cu datele personale pentru a afla primii atunci când smartphone-urile vor fi disponibile la precomandă.

Galaxy S10

Operatorul sugerează de asemenea faptul că lansarea seriei Galaxy S10 este foarte aproape, detaliu ce ne duce cu gândul la un posibil debut timpuriu, poate chiar înainte de târgul de tehnologie Mobile World Congress 2019 din Barcelona. O asemenea lansare le-ar oferi sud-coreenilor mai mult reach, asta în vreme ce în plin târg MWC lansările vin pe bandă rulantă și atenția publicului și a publicațiilor tech se plimbă rapid de la un producător la altul.

Din câte am aflat până acum, Galaxy S10 va sosi în 5 variante diferite, 2 dintre acestea fiind modele 5G. Restul de 3 modele vor fi reprezentate de către Galaxy S10 cel standard, Galaxy S10 Lite și nu în ultimul rând, Galaxy S10+. Vom primi la bord noi procesoare Qualcomm/Exynos, până la 10 GB RAM și chiar camere triple pe variantele high-end.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×