Samsung Galaxy S10 Lite s-ar numi de fapt Galaxy S10E; Nu are scanner de amprente integrat în display

1.168 ori
<b>Samsung Galaxy S10 Lite s-ar numi de fapt Galaxy S10E; Nu are scanner de amprente integrat în display</b>Apariția unei noi randări ce prezintă accesorii asociate noilor modele Galaxy S10 ne dezvăluie astăzi și un detaliu interesant, acela că varianta Galaxy S10 Lite ar putea debuta de fapt sub denumirea comercială de Galaxy S10E

Apariția unei noi randări ce prezintă accesorii asociate noilor modele Galaxy S10 ne dezvăluie astăzi și un detaliu interesant, acela că varianta Galaxy S10 Lite ar putea debuta de fapt sub denumirea comercială de Galaxy S10E. Nu știm cât de credibilă este această imagine încât să considerăm noul nume drept cel oficial, dar nu excludem posibilitatea ca sud-coreenilor să le fi trecut prin minte o asemenea denumire.

Informațiile de față au fost obținute de către retailerul Mobile Fun specializat în comercializarea de accesorii, din partea unor surse din rândul furnizorilor chinezi. Pe această cale reapare și menționarea diagonalelor celor 3 modele după cum urmează: Galaxy S10 Lite - 5.8 inch, Galaxy S10 - 6.1 inch, respectiv Galaxy S10+ care va oferi un display de 6.4 inch.

Imaginea pe care o vedeți mai sus reconfirmă și faptul că modelul Galaxy S10 Lite nu va avea scanner de amprente integrat în ecran precum celelalte două variante mai scumpe. Sunt și speculații cu privire la posibilitatea de a vedea în cazul de față un display plat și nu curbat pe margini. O lansare înainte de MWC 2019 nu este exclusă aparent!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×