Samsung împrumută strategia Xiaomi de lansări; Va anunța în fiecare lună câte un smartphone Galaxy A, până în iunie

2.214 ori
<b>Samsung împrumută strategia Xiaomi de lansări; Va anunța în fiecare lună câte un smartphone Galaxy A, până în iunie</b>Un detaliu pe care l-ați observat cu siguranță este și acela că aproape lună de lună cei de la Xiaomi anunță câte un nou smartphone Redmi, uneori chiar pe neașteptate. Este o strategie care funcționează foarte bine

Un detaliu pe care l-ați observat cu siguranță este și acela că aproape lună de lună cei de la Xiaomi anunță câte un nou smartphone Redmi, uneori chiar pe neașteptate. Este o strategie care funcționează foarte bine pentru compania chineză în țări precum India și acum se pare că și Samsung ar vrea să meargă pe o abordare similară cu smartphone-urile din seria Galaxy A despre care tot aflăm detalii în ultima vreme.

Informația cu privire la acest roadmap de lansări vine chiar din partea lui Ranjiv Singh, director al departamentului de marketing Samsung India. Acesta a declarat publicației The Economic Times faptul că Samsung va lansa câte un smartphone Galaxy A în fiecare lună de acum și până în iunie. 

Deși dispozitivele vor fi destinate pieței globale se pare că pentru început lansările vor avea loc în India, piață pe care Samsung vrea să devină din nou lider în segmentul mid-range. A lansat deja modelele Galaxy M10 și M20 de curând, iar în perioada următoare vor debuta și Galaxy A10, Galaxy A30 și Galaxy A50 - telefoane ce și-au dezvăluit dotările recent. 

Un zvon indică faptul că prețurile pentru noua gamă Galaxy A vor fi cuprinse între 140 și 700 dolari, modelul cel mai ieftin fiind aparent un Android Go. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×