Oppo Reno are lansarea programată pe 10 aprilie; Va sosi cu tehnologia de cameră periscop pentru zoom 10x

676 ori
<b>Oppo Reno are lansarea programată pe 10 aprilie; Va sosi cu tehnologia de cameră periscop pentru zoom 10x</b>La o zi distanță de la aflarea veștii că firma chineză Oppo pregătește lansarea unui sub-brand nou numit Reno, iată că avem parte de noi materiale teaser care vin să dezvăluie data lansării și culorile în care va sosi primul telefon

La o zi distanță de la aflarea veștii că firma chineză Oppo pregătește lansarea unui sub-brand nou numit Reno, iată că avem parte de noi materiale teaser care vin să dezvăluie data lansării și culorile în care va sosi primul telefon din portofoliu. Ei bine, se pare că handset-ul Oppo Reno va debuta oficial pe data de 10 aprilie și va fi disponibil în 4 variante de culoare.

Oppo Reno

Pe listă se află nuanțe precum roz, mov, verde, respectiv negru - culori aplicate aici asupra unui spate care la prima vedere pare a fi realizat din sticlă. Potrivit unei surse din China, Oppo Reno va pune accentul pe partea de fotografie, fiind primul device cu zoom 10x ce folosește tehnologia periscop anterior dezvăluită de către compania chineză.

Oppo Reno

Setup-ul triplu din spate va include un senzor standard, unul wide-angle și senzorul pentru zoom. Deși nu știm alte dotări ale handset-ului se vehiculează că va avea o baterie de cel puțin 4000 mAh și că ar putea sosi cu procesor Snapdragon 710 sau Snapdragon 855 la pachet. Rămâne să aflăm mai multe pe seama viitoarelor materiale teaser. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×