Oppo înregistrează pe plan european 40 mărci comerciale pentru modelele sale de telefoane

578 ori
<b>Oppo înregistrează pe plan european 40 mărci comerciale pentru modelele sale de telefoane</b>Descoperim astăzi faptul că Oppo tocmai ce a înregistrat 40 de mărci comerciale pentru modelele sale de telefoane, denumiri ce vor putea fi utilizate pe plan european. Informația interesantă este că și România se află printre țările unde aceste

Oppo face un pas mare spre piaţa europeană în această săptămână, înregistrând pe plan european nu mai puţin 40 mărci comerciale pentru modelele sale de telefoane. În ultima vreme am văzut cum firme precum Vivo sau Xiaomi s-au extins şi în zona noastră, iar acum vine şi Oppo.

Ştiu că la un moment dat aveam ceva filiale localizate şi că există şi Oppo Moldova. Acum aflăm că producătorul chinez vrea să aducă zeci de alte modele pe plan european. 40 de nume de terminale fiind înregistrate în Europa şi Marea Britanie. Nu e vreun dubiu aici, toate sunt smartphone-uri, iar România se află pe lista ţărilor unde sunt înregistrate aceste trademark-uri.

E vorba despre telefoane Oppo din Seria A, Seria AX, FX, Seria R, Seria RX şi cea UX. Oppo Seria A include modele de buget, iar seria R e dedicată celor high end, flagshipurilor. Seria F este pe bază de funcţionalitate foto premium şi în inedit gama "N" nu apare aici. Seria U e misterioasă, putând fi o gamă complet nouă de handseturi.

E greu de crezut că Oppo va lansa 40 de telefoane noi în Europa în acest an şi e probabil un roadmap pe 2-3 ani. Oppo se află în top 5 producători de smartphone-uri la nivel global, iar dacă i-am cupla cu Vivo cred că ar depăşi şi Huawei şi Apple. Sunt o forţă de neoprit, mai ales că au câteva inovaţii interesante, precum zoom-ul optic 5X sau încărcare Super Vooc.

Vivo a fost pe de alta parte principalul sponsor al Cupei Mondiale din Rusia. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×