eMAG.ro anunţă investiţii de 120 de milioane de euro în 2018: livrare rapidă pe litoral, încărcare PrePay și nix pentru Amazon

2.857 ori
<b>eMAG.ro anunţă investiţii de 120 de milioane de euro în 2018: livrare rapidă pe litoral, încărcare PrePay și nix pentru Amazon</b>Atunci când am auzit că eMAG.ro are un eveniment programat pentru 19 iunie 2018, cu o aură misterioasă mi-am zis "hopa, se vinde eMAG.ro spre Amazon". Evenimentul a fost de fapt despre investiţii ale retailerului, cifra de afaceri şi număr de clienţi.

Atunci când am auzit că eMAG.ro are un eveniment programat pentru 19 iunie 2018, cu o aură misterioasă mi-am zis "hopa, se vinde eMAG.ro spre Amazon". Evenimentul a fost de fapt despre investiţii ale retailerului, cifra de afaceri şi număr de clienţi. Şi am avut şi o declaraţie oficială despre Amazon.

Începem direct cu spoilerul şi anume: "eMAG.ro nu se vinde către Amazon", conform declaraţiei lui Iulian Stanciu, CEO eMAG.ro via Adrian Seceleanu. Cât despre cifrele anunţate de eMAG.ro, am aflat că retailerul are 7.57 milioane de clienţi în toate ţările în care activează şi o cifră de afaceri de peste 4 miliarde de lei. Aceasta din urmă este în creştere cu 30% faţă de anul trecut.

Sunt 3.4 milioane de produse în stoc şi peste 10.000 de selleri în platformă Marketplace. Peste 1.1 milioane de aplicaţii eMAG.ro au fost instalate până acum. Am aflat şi câteva detalii despre ce ni se pregăteşte pentru a doua jumătate a anului şi anume posibilitatea de a comanda până la 24:00 şi a primi livrarea a doua zi (inclusiv sâmbătă şi duminică). Livrările se împart mai nou în 6 intervale de câte 2 ore, iar eMAG.ro plusează şi cu livrare rapidă pe litoral.

Va exista şi încărcare de cartele Prepaid tot prin eMAG.ro. Mai trebuie spus şi că eMAG.ro a investit 63 de milioane de euro anul trecut în 4 zone: angajaţi, logistică, tehnologie şi dezvoltare internaţională. Pentru 2018 sunt programate investiţii de 120 de milioane de euro, inclusiv cea în noul centru logistic. Din data de 2 iulie eMAG.ro va lansa un serviciu de livrare rapidă pentru litoral, astfel că puteţi realiza o comanda într-o zi până la ora 12:00 şi să o primiţi în aceeaşi zi, sau până la ora 24:00 şi să o primiţi a doua zi.

Din august încep livrările pe 6 intervale orare şi din octombrie veţi putea cumpăra cartele prepaid şi să alimenati conturile prepaid de pe telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×