Un iPhone produs în SUA se vinde pe eBay; Iată ce are special

2.905 ori
<b>Un iPhone produs în SUA se vinde pe eBay; Iată ce are special</b>Apple e pe cai mari, între trilionul de dolari atins recent şi predicţiile bune pentru livrările de iPhone Xs. Ştiam că va veni o vreme când să deţii unul dintre primele iPhone-uri te va face om bogat, la fel cum se întâmplă cu cei care au un computer..

Apple e pe cai mari, între trilionul de dolari atins recent şi predicţiile bune pentru livrările de iPhone Xs. Ştiam că va veni o vreme când să deţii unul dintre primele iPhone-uri te va face om bogat, la fel cum se întâmplă cu cei care au un computer Apple Lisa. Ei bine, cineva are pe eBay ceva şi mai rar: un iPhone prototip din generaţia 2007.

Apple a vândut deja peste 1 miliard de unităţi iPhone, dar primele rămân totuşi de colecţie. Ce vedeţi aici este un model care nu a mai ajuns în comerţ şi a rămas doar un prototip intern în cadrul companiei. Există cate vad diferenţe dintre unitatea de pe eBay şi cea pusă în vânzare de Apple în 2007. Spre exemplu, acest device este mai greu decât modelul comercial, trăgând cântarul în jos la 144.5 grame, în loc de 135 de grame ca iPhone 2G.

Prototip Apple iPhone

Are şi componente interne diferite, precum o baterie diferită, module WiFi diferite şi alte câteva. Nu există o inscripţie FCC pe spate, dar avem un sticker Apple Engineering Ver 1.1.1. Şi mai inedit e faptul că acest terminal nu a fost produs în China, ci realizat manual de către inginerii Apple din Cupertino. Rulează multiple programe şi platforme de test, inclusiv o versiune de OS X în loc de OS 1.

Preţul e pe măsură, 36.100 dolari în acest moment al licitaţiei, dar credem că va mai urca. Există sute de astfel de prototipuri în lume, iar 258 dintre ele le-a adunat Hap Plain, un mare fan al rarităţilor de gen. Sunt şanse ca Apple să intervină pentru a îşi lua engineering sample-ul înapoi, deci nu garantăm că licitaţia se va termina cu bine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×