Oppo F11 Pro este încă un telefon cu cameră selfie pop-up (periscop) de 32 MP; Vine în martie şi avem imagini

748 ori
<b>Oppo F11 Pro este încă un telefon cu cameră selfie pop-up (periscop) de 32 MP; Vine în martie şi avem imagini</b>Imediat după ce am aflat că Vivo pregăteşte un telefon cu cameră selfie pop up de 32 de megapixeli, iată că apare şi un model Oppo cu o dotare similară. Doar sunt companii cu aceeaşi companie mamă, BBK. În cazul Oppo ar fi

Imediat după ce am aflatVivo pregăteşte un telefon cu cameră selfie pop up de 32 de megapixeli, iată că apare şi un model Oppo cu o dotare similară. Doar sunt companii cu aceeaşi companie mamă, BBK. În cazul Oppo ar fi vorba despre modelul Oppo F11 Pro, care apare în noi randări şi teasere oficiale.

Oppo F11 pro

Handsetul a fost deja certificat în ţări precum Thailanda sau Indonezia, sub numele de cod CPH1969. Nou venitul are o cameră pop-up selfie de 32 de megapixeli, iar în spate are o cameră duală, cu senzor principal de 48 de megapixeli. Terminalul are un cititor de amprente integrat sub modulul camerei, iar acest model Oppo va avea o carcasă în culori cu gradient.

Oppo F11 Pro va folosi probabil senzorul Samsung ISOCELL GM1 de 48 de megapixeli, care se găseşte pe Redmi Note 7 şi care va ajunge şi pe Vivo V15 Pro . La interior vom găsi 6 GB RAM şi un procesor MediaTek încă necunoscut, probabil Helio P90. Stocarea este 128 GB, iar preţul ar fi de aproximativ 350 de dolari sau sub.

Nemaiavând povara camerei selfie, acest model are un panou frontal cu muchii foarte înguste. Diagonala este de 6.5 inch şi rezoluţia este Full HD+. Dotările ar mai include şi o baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă.

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×