Oppo F11 Pro își prezintă camera de 48 mpx într-un poster oficial; Vedem și fotografii reale

1.062 ori
<b>Oppo F11 Pro își prezintă camera de 48 mpx într-un poster oficial; Vedem și fotografii reale</b>Pe lângă Oppo F15 Pro, compania chineză de față ne mai pregătește și lansarea lui F11 Pro - telefon recent apărut în scăpări care astăzi ni se dezvăluie prin intermediul unui poster oficial. Această imagine ne oferă o privire mai

Pe lângă Oppo F15 Pro, compania chineză de față ne mai pregătește și lansarea lui F11 Pro - telefon recent apărut în scăpări care astăzi ni se dezvăluie prin intermediul unui poster oficial. Această imagine ne oferă o privire mai detaliată asupra panoului spate acolo unde se va afla o cameră duală cu senzor principal de 48 megapixeli și senzor secundar ce are rolul de a măsura adâncimea câmpului vizual pentru bokeh.

Oppo F11 Pro

Posterul dezvăluie că vom avea parte de captură portrait deosebită chiar și în condiții low-light și mai observăm totodată și scanner-ul de amprente fizic de formă ovală de sub camera duală. Va avea și o cameră selfie periscop, probabil o unitate de 32 megapixeli de la care așteptăm rezultate suprinzătoare.

Oppo F11 Pro

Există și o fotografie reală a acestui smartphone pe care o puteți vedea mai sus, material care ne dezvăluie și varianta pe albastru în vreme ce în dreapta vedem modelul cu spate gradient care își va schimba culoarea în funcție de expunerea la lumină. Despre Oppo F11 Pro mai știm că va avea ecran de 6.5 inch cu rezoluție Full HD+, 6 GB RAM, procesor octa-core și baterie generoasă de 4500 mAh.

Startul înregistrărilor ar urma să fie dat pe 22 februarie în India, iar lansarea comercială să aibă loc la început de martie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×