Oppo F5 apare în noi fotografii; vine și pe o nuanță de roșu aprins

919 ori
<b>Oppo F5 apare în noi fotografii; vine și pe o nuanță de roșu aprins</b>În urmă cu doar câteva zile v-am prezentat și o serie de fotografii asociate lui Oppo F5, terminal ce aderă la trendul panourilor 18:9 și care va oferi o cameră selfie superioară. Astăzi noi astfel de materiale ajung online și descoperim faptul că

O scăpare de acum câteva zile ne aducea detalii despre Oppo F5, un nou terminal cu display 18:9 al chinezilor ce se remarcă prin camera foto selfie și funcțiile de înfrumusețare asociate. Am văzut atunci și randări ale acestui dispozitiv, ba chiar și un video hands-on cu tutorial de machiaj, iar acum avem parte de un leak ce constă în fotografii reale ale telefonului ce este pe cale să fie lansat oficial.

Oppo F5

Materialele pe care le puteți vedea aici par a proveni dintr-un clip oficial de prezentare și remarcăm varianta pe roșu aprins ce arată de-a dreptul interesantă. Din păcate nu avem o privire detaliată asupra panoului frontal, ci doar a celui din spate unde se află scanner-ul de amprente și camera foto principală însoțită de bliț LED.

Oppo F5

Oppo F5 ar urma să sosească cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660, cu display de 6 inch și aparent cu 6 GB de RAM. Pe lista de dotări posibile se află și 64 GB de stocare flash, o baterie de 4000 mAh și o cameră foto principală de 20 mpx. În față avem o cameră duală de 16 megapixeli și pentru a ne convinge de dotări așteptăm lansarea de pe 26 octombrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×