OPPO Find 5 TD, o versiune cu Snapdragon 600 a modelului original pe care Îl avem În teste!

1.918 ori
<b>OPPO Find 5 TD, o versiune cu Snapdragon 600 a modelului original pe care Îl avem În teste!</b>Telefonul OPPO Find 5 se află la această oră la teste la Mobilissimo.ro, iar între timp în China operatorul China Mobile a lansat o versiune upgradata a acestui model. Ea poartă numele de OPPO Find 5 TD și vine cu un procesor mai bun. &nbsp; în...

Telefonul OPPO Find 5 se află la această oră la teste la Mobilissimo.ro, iar între timp în China operatorul China Mobile a lansat o versiune upgradata a acestui model. Ea poartă numele de OPPO Find 5 TD și vine cu un procesor mai bun.

în vreme ce modelul testat de noi dispune de un Snapdragon S4 Pro, Find 5 TD vine cu un Snapdragon 600 de 1.7 GHz. Cele două procesoare vin la pachet cu același GPU, Adreno 320, deci pe partea grafică mă aștept la performante similare. în cazul în care vă întrebați, Oppo Find 5 are un CPU tactat la 1.5 GHz și peste câteva zile vom publica unboxingul acestui model care ajunge în premieră în România.

OPPO Find 5 TD, o versiune cu Snapdragon 600 a modelului original pe care Îl avem În teste!

Restul dotărilor variantei upgradate rămân neschimbate, inclusiv ecranul Full HD de 5 inch, 2 GB RAM și camera de 13 megapixeli. Aceasta e bazată pe un senzor Sony Exmor, dar sper că se descurcă mai bine decât modulul de cameră de pe Xperia Z, care ne-a dezamăgit total. Prețul lui Oppo Find 5 TD este de doar 487 de dolari în China și sper că vom vedea astfel de handseturi și la noi pe piața cu prețuri similare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×