Schițele de design ale lui iPad 5 ajung pe web; Terminalul adoptă din lookul lui iPad Mini

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.008 ori
<b>Schițele de design ale lui iPad 5 ajung pe web; Terminalul adoptă din lookul lui iPad Mini</b>A cincea generație de iPad a fost subiect de zvonuri în ultima jumătate de an, majoritatea scăpărilor insistând pe faptul că acest device va avea un format similar cu cel al lui iPad Mini. și scurgerea de informații de azi are același subiect,...

A cincea generație de iPad a fost subiect de zvonuri în ultima jumătate de an, majoritatea scăpărilor insistând pe faptul că acest device va avea un format similar cu cel al lui iPad Mini. și scurgerea de informații de azi are același subiect, de această dată cu schițe care susțin ideea.

Imaginile integrate în acest articol sunt schițe ale designului lui iPad 5, aparent și observați și o comparație cu iPad Mini și iPad 4. Se pare că noul venit va fi mai subțire și mai puțin lat decât iPad 4. Grosimea sa va fi cu 1/4 mai mică decât a predecesorului, iar marginile ecranului vor fi mai subtiri, în stil iPad Mini.

Schițele de design ale lui iPad 5 ajung pe web; Terminalul adoptă din lookul lui iPad Mini

și colțurile vor fi puțin mai rotunjite, exact ca la iPad Mini. Sursa acestor informații este una de încredere, se pare și ea afirma că noul iPad va avea o grosime de 7.9 mm și va măsura 232 mm în lungime și 178.5 mm în lățime. Lansarea acestui device ar fi programată pentru intervalul mijlocul lui septembrie - finalul lui octombrie. Veti cumpăra noul iPad? Sau veti opta pentru iPad Mini 2?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×