Aces of the Luftwaffe review: un shooter vertical cu avioane testat pe Allview A5 Quad (Video)

1.341 ori
<b>Aces of the Luftwaffe review: un shooter vertical cu avioane testat pe Allview A5 Quad (Video)</b>Atunci când am testat telefonul Allview A5 Quad, am încercat și câteva jocuri pe el, precum titlul Aces of the Luftwaffe, pe care îl vedeți în acțiune mai jos. Acest joc este disponibil gratuit și a rulat fără probleme pe micul telefon. &nbsp;...

Atunci când am testat telefonul Allview A5 Quad, am încercat și câteva jocuri pe el, precum titlul Aces of the Luftwaffe, pe care îl vedeți în acțiune mai jos. Acest joc este disponibil gratuit și a rulat fără probleme pe micul telefon.

Rețineți totuși că acest joc este destul de greu și că veți avea nevoie de upgrade-uri de avion și pilot pentru a trece mai departe. Ideea e simplă: controlați un avion în zbor vertical pe ecran și îl mișcați în dreapta stânga, sus sau jos pentru a evita focul inamicilor. Jocul are tematica Al Doilea Război Mondial și voi controlați avioane ale Aliaților contra naziștilor.

Aces of the Luftwaffe review: un shooter vertical cu avioane testat pe Allview A5 Quad (Video)

Vă trebuie multă precizie și coordonare pentru a evita valurile de inamici, dar din fericire primiți și un mic ajutor sub forma unor powerupuri, care apar din când în când. Ele vă vor adăuga copiloți sau vor schimba modelul de tragere al avioanelor. Moneda de schimb în acest job e medalia de război, cu care cumpărați noi piloți și upgrade-uri.

Există și un atac special care curăță ecranul de inamici și bătălii cu câte un boss foarte puternic. îi acordăm acestui joc nota 7 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, respectiv de aici pentru iOS.
​

Allview A5 Quad prețuri actualizate:

Aces of the Luftwaffe review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×