Oppo Find 7 ni se prezintă sub forma unui panou de display 2K și ramă metalică

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.134 ori
<b>Oppo Find 7 ni se prezintă sub forma unui panou de display 2K și ramă metalică</b>Printre pionerii în tărâmul telefoanelor cu ecran 2K se număra compania chineză Oppo, care ne pregătește un flagship numit Oppo Find 7. El a primit deja numeroase teasere și astăzi vedem și o scăpare de componente, înfățișate pe web sub...

Printre pionerii în tărâmul telefoanelor cu ecran 2K se număra compania chineză Oppo, care ne pregătește un flagship numit Oppo Find 7. El a primit deja numeroase teasere și astăzi vedem și o scăpare de componente, înfățișate pe web sub forma unor fotografii hands on.

Numărul ridicat de fotografii ne indică  fie ca o persoană a petrecut ceva timp în fabrica lui Oppo Find 7, fie ca există un prim reviewer pentru handset. în fine, aflați că acest smartphone vine cu un ecran QHD și trebuie clarificat ceva aici: QHD cu Q mare înseamnă 1440 x 2560 pixeli în vreme ce qHD înseamnă 960 x 540 pixeli.

Oppo Find 7 ni se prezintă sub forma unui panou de display 2K și ramă metalică

Oppo Find 7 ni se prezintă sub forma unui panou de display 2K și ramă metalică

Acest panou de display este produs de către Japan Display sau LG și se pare că marginile sale vor fi foarte subțiri. Mai aflăm și că Oppo Find 7 va integra o cameră frontală destul de mare, dacă judecăm după orificiul său asociat. Alte dotări ale acestui model includ un CPU Snapdragon 800 sau chiar 805, 3 GB RAM, o cameră de 13 MP și o baterie de 4000 mAh. Va sosi oare acest model la CES?

Display Oppo Find 7

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×