Manualul tabletei ASUS VivoTab Note 8 ajunge pe web; Terminalul are ecran de 8 inch și Windows 8 la bord

Autor:  | Publicat în:  Asus 798 ori
<b>Manualul tabletei ASUS VivoTab Note 8 ajunge pe web; Terminalul are ecran de 8 inch și Windows 8 la bord</b>Pe lângă tableta dual boot promisă pentru CES 2014 și cele 3 telefoane MeMoFone, ASUS pregătește și o tabletă Windows 8 cu diagonală de mici dimensiuni. Informația a depășit stadiul de zvon, mai ales că manualul lui ASUS VivoTab Note 8 a...

Pe lângă tableta dual boot promisă pentru CES 2014 și cele 3 telefoane MeMoFone, ASUS pregătește și o tabletă Windows 8 cu diagonală de mici dimensiuni. Informația a depășit stadiul de zvon, mai ales că manualul lui ASUS VivoTab Note 8 a ajuns pe web deja.

Se pare că avem de-a face cu o tabletă de 8 inch cu Windows 8, segment pe care ASUS nu l-a atacat până acum. Aici compania se va duela cu branduri mari precum Acer, Dell, Lenovo sau Toshiba, care au cunoscut succesul în acest segment. Se pare că noul venit va avea un preț de 299 dolari și va folosi un procesor quad core Intel Atom Z3740, 2 GB RAM și va avea până la 64 GB memorie internă.

Ecranul său de 8 inch va suporta o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, iar alte dotări includ o cameră frontală și una în spate, un stylus dedicat, slot microSD și probabil și câteva softuri speciale pentru scris de mana si productivitate. Vom afla mai multe la CES 2014 săptămâna viitoare. Cum vi se pare prețul acestui model?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×